Welke Solgar Multivitamine moet ik gebruiken?

Solgar Vitamins heeft in totaal 12 verschillende multivitamines in het assortiment. Het is begrijpelijk dat er dan enige verwarring kan ontstaan over welke Solgar multivitamine je dan moet gebruiken. 

We hebben momenteel 7 verschillende multivitamines van Solgar in ons assortiment. In dit artikel zullen we toelichten voor welke doelgroep de verschillende multivitamines geproduceerd zijn, en wat de verschillen zijn tussen al deze producten.

Solgar Kwaliteitsgarantie

Solgar heeft hun populariteit en vele trouwe klanten te danken aan de kwaliteitsgarantie die ze garanderen. Zo worden de volgende maatregelen genomen om de kwaliteit te waarborgen:

Eigen productie

Solgar produceert zelf al hun producten. Op deze manier hebben zij de hand in elke stap van het productieproces. Zo kopen ze zelf de grondstoffen in, controleren ze zelf de kwaliteit, creëren ze zelf alle formules en pakken ze zelf het eindproduct in.

Verpakking van donker glas

De verpakkingen van alle Solgar producten zijn gemaakt van donker glas. Dit doen ze om hun producten te beschermen tegen onder andere vocht-, licht- en luchtschade. Daarnaast is het glas natuurlijk ook minder belastend voor het milieu.

Hoogwaardige ingrediënten

De twee bovenstaande zaken zijn de belangrijkste manieren waarop Solgar zich onderscheidt. Verder onderscheidt Solgar zich ook door:

  • Voldoet ruimschoots aan de eisen van de GMP
  • Geen allergenen
  • 100% labelclaim

De Solgar Multivitamines

VM-75

Deze multivitamine wordt gekenmerkt door de extra hoge vitamine-B dosering. De VM-75 wordt aangeraden bij gebrek aan energie of bij een actieve levensstijl.

Daarnaast bevat de VM-75 een compleet aanbod van vitaminen en mineralen in hoge dosering.

Lees meer >>

VM-75 Solgar

VM 2000 Solgar

VM-2000

De meest populaire multivitamine van Solgar. De VM-2000 is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Dit product is wat breder dan de VM-75, maar minder hoog in de vitamine-B-dosering.

Dit is een multivitamine die voor iedereen geschikt is. Zo kan het gebruikt worden als dagelijkse ondersteuning voor een normale levensstijl, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld veel sporten. De formule is ook geschikt voor zowel 1 als 2 tabletten per dag.

Lees meer >>

Omnium

Dit is de meest geavanceerde multivitamine van Solgar. Bedoelt voor (top)sporters, rokers en drinkers, mensen met stress en gewoonweg mensen die het allerbeste voor hun lichaam willen.

Omnium bevat een combinatie van vitaminen en mineralen, is zeer rijk aan antioxidanten (Q-10, liponzuur, curcuma etc) en bevat verschillende superfoods.

Lees meer >>

Solgar Omnium
Vegan Multiple

Vegan Multiple

De Vegan Multiple is een dagelijkse aanvulling bij een plantaardig dieet. Het bevat een 100% natuurlijk carotenoïdencomplex, extra ijzer, foliumzuur, vitamine B-12 en zink. De dosering is wat lager dan de andere multivitamines, en het is meer bedoeld om tekorten te voorkomen.

Vegan Multiple bevat ook capsules in plaats van tableten en is geschikt voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. Het is een multivitamine waarbij je dagelijks 1 tot 2 capsules kunt gebruiken.

Lees meer >>

VM-Prime™ for Women

Deze Multivitamine is bedoelt voor vrouwen die richting de overgang gaan of in de overgang zitten. Zo bevat de VM-Prime for women bijvoorbeeld isoflavonen,  vitamine K-2 en chroom. Ook zorgt het onder andere voor de preventie van botontkalking.

Van dit product moet je dagelijks 1-3 tabletten innemen. Ook bevat het geen ijzer.

Lees meer >>

Solgar VM Prime for women
 Solgar VM Prime Formula

Formula VM-Prime™ 

Een multivitamine speciaal voor senioren. De VM Prime focust wat meer op bestanddelen voor het geheugen (zoals foliumzuur, vitamine B6 en vitamine B12) en bevat beschermende oxidanten. Ook bevat het chroom, wat gunstig is voor de bloedsuikerspiegel.

Verder bevat het ook een goed opneembaar vitamine- en mineralencomplex. VM-Prime bevat een formule voor 2 tabletten per dag.

Lees meer >>

Plaats een reactie

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd